Ce este videochatul?

Ce este videochatul?

Nu este o activitate imorala sau indecenta asa cum ai auzit!

Tot ce trebuie sa faci este sa stai in fata unui calculator conectat la o sursa de internet si la o camera web si sa porti conversatii cu diferiti oameni.

Nu numai ca este o metoda eficienta si usoara de a face foarte multi bani dar este si o modalitate de a-ti face prieteni noi.

Oamenii care acceseaza astfel de site-uri sunt din diferite parti ale lumii: Canada, Australia, Belgia, Olanda, Suedia etc.

Sunt oameni normali in cautare de o conversatie cu o domnisoara sociabila si placuta.

Clientii pot alege sa intre intr-o conversatie privata cu tine si astfel ei vor fi taxati.

Ei platesc fiecare minut de conversatie cu tine.

Ca sa iti faci un calcul estimativ te informam ca un minut petrecut cu un client pe un site de videochat variaza intre 1.99$ şi 3.99$.

Poti alege ce subiect de conversatie vrei, poti alege sa vorbesti de hobby-uri, muzica, actori etc.

Nu iti impune nimeni o limita de timp! Poti sa stai cat vrei tu in conversatie. 

Majoritatea oamenilor care aleg sa intre in conversatie cu o tanara draguta sunt de fapt persoane timide care au nevoie de cineva sa le redea increderea in ei.

Discutiile pe care tu le ai cu clientii nu sunt inregistrate si nici monitorizate.

Iiti poti folosi imaginatia, farmecul si iti poti dezvolta alte calitati precum capacitatea de comunicare şi de persuasiune. Poti alege sa fii cine vrei tu!

Daca ai cunostinte minime de limba engleza nu trebuie sa-ti faci griji! Lucrand vei vedea ca pe zi ce trece ca vei deveni din ce in ce mai buna. Iti vei consolida cunostintele intr-un timp foarte scurt.